Disclaimer

De kleine lettertjes! Omdat de zon niet altijd schijnt. Het komt erop neer dat alles wat er gebeurt dat jou niet bevalt naar aanleiding van het lezen van deze website, niet onze schuld is.

Wij, de makers van Toerlanglauftochten.nl, hebben deze website met zorg samengesteld op basis van onze eigen ervaring en inzichten en op basis van adviezen van derde partijen die wij betrouwbaar achten, maar elk gebruik daarvan is volledig voor eigen verantwoordelijk van jou, de bezoeker. Wij wijzen enige aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid, volledigheid en actualiteit van deze website uitdrukkelijk van de hand. Gebruik van de door ons verstrekte informatie op deze website of enige gegeven adviezen buiten deze website om, is volledig voor eigen rekening en risico van de bezoeker.

Het weergegeven van links naar informatie van derden betekent niet dat wij de aangeboden informatie aanbevelen, en ook voor deze informatie van derden geldt, je voelt hem al aankomen, uitdrukkelijk geen aansprakelijkheid van onze kant en eigen rekening en risico van de bezoeker.

Alle teksten en foto’s zijn van onze eigen hand tenzij anders aangegeven. Wij behouden ons alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot de informatie op deze website en de lezer mag deze niet kopiëren of openbaar maken of verspreiden zonder onze toestemming.

Rest ons niets dan je een mooie en behouden tocht te wensen!