Toerlanglaufen in de spotlight

We werken graag samen om het toerlanglaufen in de spotlight te zetten. We hebben ervaring met het geven van lezingen en schrijven van artikelen. Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

  • Oktober 2021 – artikel langlaufmagazine # 12 (2021-22) 
    Het langlaufmagazine wordt gemaakt voor en door liefhebbers van Noordse Sporten. In dit artikel beschrijven we onze langlaufervaringen in de winterweek februari 2020 in Nederland. Je kunt het magazine downloaden op de website van Noordse Sporten NL. Ook is het verkrijgbaar bij de Vasa Shop.
  • 30 Oktober 2021 – lezing bij Scandinavië-XL over Toerlanglaufen in Lapland.
    SCANXL 2021 ACHTERKANTPNG“Toerlanglaufen is een intense winterbeleving en een groot avontuur. Ver van de beschaving, een eindeloze witte wereld, een ijsplaneet die je mag verkennen. Glijdend op je ski’s over bevroren meren, langs hoge besneeuwde bergtoppen en door bossen met diepe sneeuw. Stap voor stap op weg naar een bergpas, op zoek naar nieuwe uitzichten over het lege, woeste landschap. Inspanning, ontspanning. Frans, Jeroen en Roos delen deze magische winterwereld graag met anderen. Samen hebben zij de website toerlanglauftochten.nl gemaakt. Tijdens de Scandinavië XL beurs nemen ze je mee op een van hun toerlanglauftochten in Lapland. Geniet mee van hun foto’s en verhalen: een lezing vol inspiratie en informatie!”
  • Oktober 2020 – artikel langlaufmagazine # 11 (2020-21) 
    Het langlaufmagazine wordt gemaakt voor en door liefhebbers van Noordse Sporten. In dit artikel delen we onze favoriete gebieden en bijzondere momenten. Je kunt het magazine downloaden op de website van Noordse Sporten NL. Ook is het verkrijgbaar bij de Vasa Shop.
  • NKBV Regio Amsterdam15 december 2019 – lezing bij de Regio Rutsch van NKBV Amsterdam